Train More Utrecht

TrainMore Utrecht | sportschool

De sportscholen van TrainMore hebben een unieke, stimulerende formule: hoe meer je sport, hoe minder je betaald. Het filiaal in Utrecht is het eerste in een reeks nieuwe interieurs.

Het interieur is zo ontwikkeld dat die zich in elke volgende locatie herkenbaar kan uiten. Of dit nu een oud pand in het centrum is of een loods op een industrieterrein. Het casco wordt pragmatisch aangepakt, speciale aandacht gaat uit naar losse interieurelementen die de ondersteunende functies (bar/lounge/trainersdesk/douches/lockers) huisvesten. Deze elementen kenmerken zich door hun zwarte massa’s met functionele uitgesneden. Die zijn gekleurd en geven energie aan het interieur, kleur aan de identiteit van Train More.

In het monumentale pand in Utrecht is gestript en er zijn een tweetal grote vides gemaakt om een logische route door het gebouw te maken. De lockers zijn in de oude kluis geplaatst. De TL bakken uit het verwijderde systeemplafond zijn geupcycled als kruisarmaturen, die de structuur van het pand benadrukken.