Architect Bloemendaal

prinsengracht | woonhuis
churchilllaan | appartement
Klevering Wholesale | kantoor
Pieter Langendijk | appartement
prinsengracht | woonhuis
Quellijnstraat | woonhuis
Veemarkt | woonhuis
Klevering Wholesale | kantoor
Hulst | woonhuis

Architect Bloemendaal

Bas Vogelpoel Architecten richt zich op unieke architectuur, die ontstaat uit vakmanschap en de beste invulling van elke specifieke opgave. In onze ontwerpen reflecteren we de wensen van de opdrachtgever en de gegeven omstandigheden. Tegelijkertijd geven we ze onze signatuur mee. Wij brengen inspiratie, ontwerpkracht en vakkennis in en definiëren wat de opgave nodig heeft. Wij luisteren natuurlijk altijd goed naar onze opdrachtgevers en naar de achterliggende behoeften en vragen in hun verhaal.

Ruime ervaring

Sinds 2007 werkt ons architectenbureau aan uiteenlopende projecten, van interieurs, tot uitgebreide renovaties, tot middelgrote nieuwbouw. Af en toe nemen we opdracht aan voor een landschaps- een tuinontwerp. In Bloemendaal en de aangrenzende gemeenten hebben we gewerkt aan enkele woninguitbreidingen.

Toekomstbestendig en duurzaam

Duurzaamheid vinden we belangrijk in ons werk, want we hebben het welzijn van de gebruikers hoog in het vaandel. We streven daarom in praktische zin naar het toepassen van zoveel mogelijk hernieuwbare bouwmaterialen en het zo laag mogelijk houden van de energievraag. Denk daarbij aan zonnepanelen, warmtepompen en warmteterugwinsystemen, die we op zo’n manier integreren dat ze onderdeel worden van de architectuur. We houden onszelf op de hoogte van de ontwikkelingen en laten ons regelmatig bijpraten door leveranciers. Maar we streven vooral naar duurzaamheid door ontwerpen te maken die esthetisch en praktisch lang meegaan. Zodat mensen ervan genieten en het ook willen behouden en blijven gebruiken.

Een efficiënt proces

Ons architectenbureau heeft in de afgelopen jaren een efficiënt proces ontwikkeld. Daarin komen de wensen van de opdrachtgever maximaal tot uitdrukking en scheppen wij ruimte om zo veel mogelijk meerwaarde in te brengen. Eerst onderzoeken we grondig de beste manier om de ruimte te benutten, op basis van de prioriteiten van opdrachtgevers. Tegelijkertijd benaderen we de opgaven met een nieuwsgierige houding en een open geest.


Bent u op zoek naar een architect in of rond Bloemendaal? Bekijk gerust ons werk en neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Bas Vogelpoel Architecten
Groenhoedenveem 28
1019 BL Amsterdam

Telefoon: +31 20 214 90 80 / +31 6 4123 7222
E-mail: bas@basvogelpoel.nl