Architect Zaandam

prinsengracht | woonhuis
churchilllaan | appartement
Klevering Wholesale | kantoor
Pieter Langendijk | appartement
prinsengracht | woonhuis
Quellijnstraat | woonhuis
Veemarkt | woonhuis
Klevering Wholesale | kantoor
Hulst | woonhuis

Architect Zaandam

Bas Vogelpoel Architecten werkt met oog voor detail en context aan zorgvuldige, verfijnde architectuur. Voor onze opdrachtgevers maken we unieke en duurzame gebouwen, op een heldere en gerichte manier en met een goed gevoel voor structuur, materiaal en details.

Ons architectenbureau werkt sinds 2007 aan uiteenlopende projecten. Van interieurs, tot uitgebreide renovaties, tot middelgrote nieuwbouw. En soms doen we een uitstap naar een tuin- of een landschapsontwerp. In Zaandam en de aangrenzende gemeenten hebben we gewerkt aan enkele woninguitbreidingen.

Efficiënt werkproces

Met onze jarenlange ervaring hebben we een efficiënt en helder werkproces ontwikkeld. We laten de wensen van de opdrachtgever daarbij maximaal tot uitdrukking komen en voegen tegelijkertijd zo veel mogelijk meerwaarde toe. We volgen de prioriteiten van de opdrachtgever en onderzoeken grondig hoe we de ruimte op de beste manier kunnen benutten. Ook benaderen we de opgaven met een open geest en nieuwsgierige houding.

Duurzaamheid

Stilstaan bij de toekomst vinden we belangrijk, daarom is duurzaamheid vanzelfsprekend onderdeel van onze aanpak. We maken adequaat gebruik van de juiste technische innovatie, specifieke materialen en stand van de zon. Maar bovenal ontwerpen we gebouwen die lang aantrekkelijk blijven voor mensen omdat ze mooi zijn en mooi verouderen. Houtbouw vormt een groot deel van ons werk. Met dit natuurlijke bouwmateriaal kunnen we duurzaam én sculpturaal bouwen zonder de wetten van de zwaartekracht al te veel te tarten. Bovendien heeft hout veel zeggingskracht, je kunt er strakke moderne vormen mee maken, maar ook de relatie met de oude ambachtelijke technieken behouden die een plek hebben in ons collectieve geheugen.


Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen als architect in Zaandam? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. We kijken er naar uit om van je te horen.

Bas Vogelpoel Architecten
Groenhoedenveem 28
1019 BL Amsterdam

Telefoon: +31 20 214 90 80 / +31 6 4123 7222
E-mail: bas@basvogelpoel.nl