Architect Heemstede

prinsengracht | woonhuis
churchilllaan | appartement
Klevering Wholesale | kantoor
Pieter Langendijk | appartement
prinsengracht | woonhuis
Quellijnstraat | woonhuis
Veemarkt | woonhuis
Klevering Wholesale | kantoor
Hulst | woonhuis

Architect Heemstede

Bas Vogelpoel Architecten richt zich op zorgvuldige, verfijnde architectuur met oog voor detail en context. Wij maken unieke en duurzame gebouwen voor onze opdrachtgevers. Onze ingrepen zijn helder en gericht, met goed gevoel voor structuur, materiaal en detailaansluitingen.

Ons architectenbureau werkt sinds 2007 aan uiteenlopende projecten. Van interieurs, tot uitgebreide renovaties, tot middelgrote nieuwbouw. En soms doen we een uitstap naar een tuin- of een landschapsontwerp. In Heemstede hebben we onder andere een grote jaren ’30 woning gerenoveerd en uitgebreid.

Een vloeiend proces

We hebben door de jaren heen een proces ontwikkeld waarin de wensen van de opdrachtgever maximaal tot uitdrukking komen en wij tegelijkertijd de ruimte scheppen om zo veel mogelijk meerwaarde in te brengen. We onderzoeken altijd grondig wat de beste manier is om de ruimte te benutten op basis van de prioriteiten van opdrachtgevers. Tegelijk benaderen we de opgaven altijd met een nieuwsgierige houding en een open geest.

Duurzaamheid

Onze blik is altijd op de toekomst gericht en dus is duurzaamheid en vanzelfsprekend onderdeel van onze aanpak. Daarbij spelen technische innovatie, materiaalgebruik en bezonning een rol, maar bovenal proberen we gebouwen te maken die mensen lang willen blijven gebruiken omdat ze mooi zijn en mooi oud worden.  

We werken graag en veel met houtbouw. En niet alleen voor de duurzaamheid. Het stelt ons in staat om sculpturaal te bouwen zonder de wetten van de zwaartekracht al te veel te tarten. Hout heeft veel zeggingskracht, omdat je er strakke moderne vormen mee kunt maken, en tegelijkertijd een verbinding kunt leggen met heel oude ambachtelijke technieken die een plek hebben in ons collectieve geheugen.


Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen als architect in Heemstede? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. We kijken er naar uit om van je te horen.

Bas Vogelpoel Architecten
Groenhoedenveem 28
1019 BL Amsterdam

Telefoon: +31 20 214 90 80 / +31 6 4123 7222
E-mail: bas@basvogelpoel.nl