Architect Laren

prinsengracht | woonhuis
churchilllaan | appartement
Klevering Wholesale | kantoor
Pieter Langendijk | appartement
prinsengracht | woonhuis
Quellijnstraat | woonhuis
Veemarkt | woonhuis
Klevering Wholesale | kantoor
Hulst | woonhuis

Architect Laren

Bas Vogelpoel Architecten heeft oog voor detail en context. Wij richten ons op zorgvuldige, verfijnde architectuur en maken unieke en duurzame gebouwen voor onze opdrachtgevers. We werken helder en gericht, met een goed gevoel voor structuur, materiaal en details.

Ons architectenbureau werkt sinds 2007 aan uiteenlopende projecten. Van interieurs, tot uitgebreide renovaties, tot middelgrote nieuwbouw. En soms doen we een uitstap naar een tuin- of een landschapsontwerp. In Laren en de aangrenzende gemeenten hebben we gewerkt aan enkele woninguitbreidingen.

Helder werkproces

Met onze jarenlange ervaring hebben we een helder werkproces ontwikkeld. We laten daarbij de wensen van de opdrachtgever maximaal tot uitdrukking komen en brengen tegelijkertijd zo veel mogelijk meerwaarde in. Op basis van de prioriteiten van de opdrachtgever, onderzoeken we daarbij grondig hoe we de ruimte op de beste manier kunnen benutten, en we benaderen de opgaven altijd met een nieuwsgierige houding en een open geest.

Duurzaamheid

We denken altijd aan de toekomst, daarom is duurzaamheid een vanzelfsprekend onderdeel van onze aanpak. Het gebruik van de juiste technische innovatie, specifieke materialen en stand van de zon vinden we belangrijk. Maar bovenal maken we gebouwen waar mensen lang gebruik van willen maken omdat ze mooi zijn en mooi oud worden. We werken graag en veel met houtbouw. Dat doen we voor de duurzaamheid, én om sculpturaal te kunnen bouwen zonder de wetten van de zwaartekracht al te veel te tarten. Hout heeft veel zeggingskracht, omdat je er strakke moderne vormen mee kunt maken, maar ook de relatie behoudt met de oude ambachtelijke technieken die een plek hebben in ons collectieve geheugen.

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen als architect in Laren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. We kijken er naar uit om van je te horen.

Bent u nu nieuwsgierig naar onze projecten? Lees dan ook onze pagina’s over architect voor nieuwbouw en uw woonhuis.

Bas Vogelpoel Architecten
Groenhoedenveem 28
1019 BL Amsterdam

Telefoon: +31 20 214 90 80 / +31 6 4123 7222
E-mail: bas@basvogelpoel.nl