Architect Hoofddorp

prinsengracht | woonhuis
churchilllaan | appartement
Klevering Wholesale | kantoor
Pieter Langendijk | appartement
prinsengracht | woonhuis
Quellijnstraat | woonhuis
Veemarkt | woonhuis
Klevering Wholesale | kantoor
Hulst | woonhuis

Architect Hoofddorp

Bas Vogelpoel Architecten maakt unieke architectuur, ontstaan uit vakmanschap en de zoektocht naar de beste invulling van elke specifieke opgave. Alle ontwerpen zijn een reflectie van de wensen van de opdrachtgever en de gegeven situatie. Tegelijkertijd dragen ze onze signatuur. Wij brengen inspiratie, ontwerpkracht en vakkennis mee en definiëren wat de opgave nodig heeft. Wij luisteren daarbij goed naar de opdrachtgever en naar de achterliggende behoeften en vragen in hun verhaal.

Ruime ervaring

Sinds 2007 werkt ons architectenbureau aan uiteenlopende projecten, van interieurs, tot uitgebreide renovaties, tot middelgrote nieuwbouw. Af en toe doen we een uitstap naar landschaps- een tuinontwerp. In de gemeente Hoofddorp hebben we onder andere gewerkt aan het hoofdkantoor van Wortell.

Toekomstbestendig en duurzaam

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons werk omdat we het welzijn van de gebruikers hoog in het vaandel hebben. In de praktische zin streven we ernaar zoveel mogelijk hernieuwbare bouwmaterialen toe te passen en de energievraag zo laag mogelijk te houden. Dat doen we door het gebruik van onder andere zonnepanelen, warmtepompen en warmteterugwinsystemen, die we op zo’n manier integreren dat ze onderdeel worden van de architectuur. We houden onszelf op de hoogte van de ontwikkelingen en laten ons regelmatig bijpraten door leveranciers. Maar meer nog dan deze praktische zaken, streven we naar duurzaamheid door ontwerpen te maken die esthetisch en praktisch lang meegaan. Zodat mensen ervan genieten en het ook willen behouden en blijven gebruiken.

Een vloeiend proces

Ons architectenbureau heeft in de afgelopen jaren een efficiënt proces ontwikkeld waarin de wensen van de opdrachtgever maximaal tot uitdrukking komen en wij tegelijkertijd de ruimte scheppen om zo veel mogelijk meerwaarde in te brengen. Op basis van de prioriteiten van opdrachtgevers onderzoeken we altijd grondig wat de beste manier is om de ruimte te benutten. Tegelijk benaderen we de opgaven altijd met een open geest en een nieuwsgierige houding.

Bent u op zoek naar een architect in of rond Hoofddorp? Bekijk gerust ons werk en neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Bent u wel op zoek naar een architect, maar niet in Hoofddorp? Wij zijn ook nog actief in Laren, Heemstede, Bloemendaal, Zaandam en nog meer plekken.

Bas Vogelpoel Architecten
Groenhoedenveem 28
1019 BL Amsterdam

Telefoon: +31 20 214 90 80 / +31 6 4123 7222
E-mail: bas@basvogelpoel.nl