Architect Abcoude

prinsengracht | woonhuis
churchilllaan | appartement
Klevering Wholesale | kantoor
Pieter Langendijk | appartement
prinsengracht | woonhuis
Quellijnstraat | woonhuis
Veemarkt | woonhuis
Klevering Wholesale | kantoor
Hulst | woonhuis

Architect Abcoude

Wij zijn Bas Vogelpoel Architecten, een architectenbureau afkomstig uit Amsterdam, dat unieke architectuur maakt vanuit vakmanschap. De door ons ontworpen omgevingen zijn inspirerend, gezond en duurzaam. Van hoofdlijn tot in het kleinste detail zorgt architect Abcoude dat alles klopt. We doen dit met heel ons hart en ziel, want een goede leefomgeving maakt mensen vrolijk, verhoogt de productiviteit, sociale betrokkenheid en uiteindelijk het geluk.

We hebben ruime ervaring in ontwerp en bouwbegeleiding, ook in Abcoude. Met een klein team van architecten werken we aan uitbreidingen en kleinschalige nieuwbouw. Zowel voor particulieren als ondernemingen. U kunt bij ons terecht voor een villa, woonhuis of uw bedrijfsgebouw.

Onze architectuur

Het werk van ons architectenbureau kenmerkt zich door de combinatie van ruimtelijke en minimalistische vormgeving met natuurlijke, kwalitatieve materialen. Je ziet in ons werk lange lijnen en heldere composities, waarbij het geheel wordt bekrachtigd door het detail. Een goed detail zorgt ervoor dat een gebouw of interieur zich verheft tot architectuur. Zoals couture zich verhoudt tot confectie. Elk project is echter uniek, omdat we ze speciaal voor onze opdrachtgevers maken.

Aanpak en proces

In het ontwerpproces combineren wij de wensen van de opdrachtgevers, de omstandigheden en onze eigen stijl en ideeën tot een geheel dat meer is dan de som der delen. Hierin werken we van groot naar klein in een aantal fasen, waarbij we steeds de mogelijkheden systematisch onderzoeken, in plaats van af te gaan op een ingeving of concept. Per fase stemmen we af met de opdrachtgever en coördineren externe partijen zoals de constructeur of de gemeente. We hebben ervaring met de gemeente Ronde Venen, waar Abcoude onder valt.

Duurzaam en toekomstbestendig

We hebben het welzijn van onze opdrachtgevers hoog in het vaandel en duurzaamheid speelt dan ook een belangrijke rol in ons werk. We maken waar mogelijk gebruik van duurzame en natuurlijke materialen die circulair toegepast kunnen worden. We streven ernaar de energievraag laag te houden met technische voorzieningen, die we op zo’n manier integreren dat ze onderdeel worden van de architectuur. Bovenal proberen we gebouwen te maken die duurzaam zijn omdat ze lang meegaan.  

Ben je geïnteresseerd hoe we jou kunnen helpen als architect in Abcoude? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. We kijken er naar uit om van je te horen.

Ben je op zoek naar een architect, maar niet in Abcoude? Niet getreurd want wij zijn ook nog actief in onder andere Amstelveen, Bloemendaal, Heemstede, Hoofddorp en nog veel meer steden.

Bas Vogelpoel Architecten
Groenhoedenveem 28
1019 BL Amsterdam

Telefoon: +31 20 214 90 80 / +31 6 4123 7222
E-mail: bas@basvogelpoel.nl